Nollning

Nollningen kommer att inledas måndagen den 28 augusti, direkt efter ert upprop och kursintroduktionen. Vi, generaler och faddrar, tar emot er allihop direkt efter detta och ger er information om var vi kommer att ses för att dra igång den fantastiska nollningen. Håll utkik efter lila byxor utanför aulans olika utgångar så kommer vi att stå där och fånga upp er! Hela nollningen är valfri, man kan alltså välja hur mycket eller lite man vill delta, men vi hoppas verkligen att du vill bli en del av dessa två otroligt roliga och händelserika veckorna, där du får chansen att träffa många nya människor!

Det viktigaste för oss när vi arrangerar nollningen är att alla ska trivas och att ingen känner sig utanför. Det spelar ingen roll hur gammal eller ung du är, alla är välkomna och vi kan lova att oavsett vem du är kommer dessa veckor att bli helt fantastiska. På vår nollning kan man alltid vara med och ha trevligt, med eller utan alkohol, då det aldrig är det centrala i våra aktiviteter.

Du kommer att delas in i en grupp om cirka 15-20 studenter med faddrar som kommer att vara din bas under nollningen. Faddrarna kommer att finnas där för dig och hjälpa till och svara på frågor om det mesta. Vi kommer inte bara att umgås i dessa grupper utan självklart kommer hela Pelikan att umgås under nollningen som den förening vi är och ha riktigt kul tillsammans!

Vi vill göra dig väl medveten att nollningen kommer att kosta lite, men lovar dig att pengarna är väl investerade! Under nollningen skapar du ett brett kontaktnät med många nya vänner samtidigt som du får uppleva två otroligt trevliga veckor! Kostnaderna består av en nollningsavgift på 150 kronor plus avgifter till de sittningar som arrangeras under nollningen. Dessa avgifter kan betalas med swish eller till vårt bankkonto, snabbt och smidigt helt enkelt! Detta gör man på följande sätt: Väljer man att betala via swish så skickar man respektive summa + 1,50 sek till 123 079 31 25. Anledningen att det kostar lite mer att betala med swish är för att swish tar en avgift för varje överföring till en förening. Alternativet är att betala till vårt bankkonto 8156-2, 903 757 390-5 (swedbank). Det är viktigt att man lägger till sitt namn i meddelanderutan vid betalningar då det annars blir MYCKET svårt för oss att se vilka som har betalat. Detta gäller för båda betalningssätten. Låter det krångligt? Då är det bara att kontakta oss!

 

Kontaktuppgifter till generalerna 2017

Emilia Eriksson
0768073694
Emiliaerikssonn@nullgmail.com

Kristoffer Eriksson
0764280887
K-eriksson@nulllive.se

Robert Thorvald
0723019899
Wajken@nullhotmail.se

Nollningen 2017 kommer inledas Måndagen den 28e Augusti med en välkomstceremoni i universitetets idrottshall klockan 13:00. Information om resterande dagar får du där!

 

Här nedan kan du se schemat för nollningen 2016!

NOLLNINGSSCHEMA-2016